Χρήμα αποταμίευση

Το tweet του Ζαν Κλοντ Γιουγκέρ δείχνει πως άνοιξε ο δρόμος για τακτικό Brexit. Όπου υπάρχει η βούληση, υπάρχει και συμφωνία. Υπάρχει συμφωνία. Είναι μία δίκαιη και ισορροπημένη συμφωνία ανάμεσα στην ΕΕ και τον Ηνωμένο Βασίλειο και είναι κι ένα τεστ της δέσμευσής μας ότι θα βρίσκουμε λύσεις. Προτείνω το EUCO να επιβεβαιώσει τη συμφωνία. Το Brexit υπό όρους αναμένεται να έχει λιγότερες οικονομικές, κοινωνικές, εκπαιδευτικές και γραφειοκρατικές συνέπειες, στην Ευρώπη και στην Ελλάδα φυσικά.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών.