1

Ξεκλειδώνουν τις επόμενες ημέρες οι αποζημιώσεις αγροτικών προϊόντων, που επλήγησαν λόγω της πανδημίας.

Μεταξύ των προϊόντων που θα αποζημιωθούν, με βάση αιτήματα που κατέθεσε στο υπουργείο Οικονομικών το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για όλη την Ελλάδα, είναι τα μύδια, η λεβάντα, τα σταφύλια Grimson Λάρισας και Πιερίας, η βιομηχανική πατάτα, το επιτραπέζιο σταφύλι Καβάλας, οι επίσπορες πατάτες, οι κτηνοτρόφοι, τα μήλα Ζαγοράς, η Κλημεντίνη, οι ελαιοπαραγωγοί επιτραπέζιας ελιάς (οι οποίοι δεν έχουν αποζημιωθεί έως σήμερα) και άλλα αγροτικά προϊόντα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργού Οικονομικών κ. Χρήστου Σταϊκούρα, «μετά από αυτές τις ενισχύσεις σε συμπατριώτες μας σε όλη την Ελλάδα, το συνολικό – αρχικά – διαθέσιμο ποσό ύψους 150 εκατ. ευρώ για την αντιμετώπιση των οικονομικών επιπτώσεων της πανδημίας στον πρωτογενή τομέα, αυξάνεται σημαντικά».

 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών.