λευκο

Απεβίωσε σήμερα, Πέμπτη 10 Οκτωβρίου, στα 89 του χρόνια, ο Γιώργος Πιστιόλας, εκ των ιδρυτών της Agrinο-EΥΓΕ ΠΙΣΤΙΟΛΑΣ ΑΒΕΕ.

Η οικογένεια Πιστιόλα καθόρισε εν πολλοίς την τύχη της ελληνικής βιομηχανίας ρυζιού αλλά κι άλλων προϊόντων του ελληνικού αγρού.

Τα τελευταία χρόνια δημιουργήθηκε και το πολυτελές ξενοδοχείο-κόσμημα, μέσα στην πόλη του Αγρινίου ενώ έγιναν σημαντικές κινήσεις από τον συνεχιστή Κώστα Πιστιόλα και πάνω στο ρύζι αλλά και σε ό, τι αφορά στα όσπρια.

H κηδεία του ιδρυτή της Agrino θα γίνει το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 13.00 στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Αγρινίου.

Η Οικογένεια Πιστιόλα θα βρίσκεται στον χώρο του Ναού μία ώρα πριν την έναρξη της τελετής  Αντί στεφάνων, παράκλησή της είναι τα χρήματα να δοθούν στο Ίδρυμα Παναγία Ελεούσα και ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών.