Μεσογειακη Διατροφή Γαστρονομία

Συνάντηση με εκπροσώπους τοπικών φορέων, όπου συζητήθηκαν σε βάθος τα θέματα, που αντιμετωπίζουν και οι προοπτικές της Περιφέρειας Πελοποννήσου στον τουρισμό, είχε ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης. Ειδικότερα τέθηκαν θέματα υποδομών, θεματικού τουρισμού, όπως ο γαστρονομικός, θρησκευτικός, ορειβατικός / περιπατητικός τουρισμός κλπ.

Ας μην πάει μακριά ο Χάρης Θεοχάρης για τον γαστρονομικό τουρισμό. Η Κορώνη έχει ανακηρυχθεί έδρα της Μεσογειακής Διατροφής χρόνια τώρα αλλά μέχρι σήμερα το συγκριτικό αυτό πλεονέκτημα σκοντάφτει μονίμως σε αρμοδιότητες. Είναι ώρα να το κοιτάξει με την υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, διότι αυτό το υπουργείο έχει την πρωτοκαθεδρία αλλά και τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάκη Βορίδη, για τα εξαιρετικά προϊόντα, που παράγει η γη της Πελοποννήσου.

Α.ΣΤ.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών.