Γιάννινα

Τη διατήρηση σύνδεσης των ακριτικών χωριών της Ηπείρου με τα Γιάννενα ζητά ο βουλευτής Γιώργος Αμυράς με επίκαιρη ερώτηση, που κατέθεσε  στη Βουλή προς τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Κωνσταντίνο Καραμανλή τονίζοντας την ανάγκη ύπαρξης τακτικών δρομολογίων από το ΚΤΕΛ Ιωαννίνων προς τα ακριτικά χωριά του Πωγωνίου.

Όπως εξηγεί ο βουλευτής Ιωαννίνων της Νέας Δημοκρατίας, λόγω μειωμένης επιβατικής κίνησης τα καθορισμένα του ΚΤΕΛ δρομολόγια προς τα χωριά του Πωγωνίου, Κτίσματα-Χαραυγή-Καστάνιανη-Αγία Μαρίνα καθίστανται αβέβαια. Η εξυπηρέτηση των ακριτικών αυτών χωριών αποτελεί αναγκαιότητα, για να μην στερείται η δυνατότητα στους κατοίκους, που είναι κυρίως ηλικιωμένοι άνθρωποι, να έχουν πρόσβαση σε βασικές υπηρεσίες στην πόλη ή σε υπηρεσίες υγείας.

Ζητά την παρέμβαση του υπουργείου Μεταφορών για τη ρύθμιση του θέματος, ώστε οι ακρίτες κάτοικοι της Ηπείρου να μην αισθάνονται αποκομμένοι και να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες που έχουν ανάγκη.

 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών.