ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ ΦΩΤΕΙΝΗ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΚΩΣΤΑΣ ΣΚΡΕΚΑΣ

Αντιμέτωποι για το θέμα των Διεπαγγελματικών Οργανώσεων , ο νυν κι ο τέως υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης στη Βουλή, για το ζήτημα της συμμετοχής και της αντιπροσωπευτικότητας.

Υπενθυμίζουμε ότι ο νυν υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάκης Βορίδης κατάργησε την απόφαση του Σταύρου Αραχωβίτη για τις Διεπαγγελματικές Οργανώσεις. Στον κοινοβουλευτικό έλεγχο ο νυν υπουργός τόνισε ότι μία τόσο σημαντική απόφαση δεν παίρνεται μεσούσης της προεκλογικής περιόδου. Την ίδια στιγμή ο Σταύρος Αραχωβίτης υπεραμύνθηκε λέγοντας ότι η απόφασή του για τις Διεπαγγελματικές ήταν αποτέλεσμα εξαντλητικής διαβούλευσης.

Ο νυν υπουργός υποστήριξε ότι συναντήθηκε με όλους τους εκπροσώπους των Διεπαγγελματικών Οργανώσεων κι όλοι του ζήτησαν να καταργήσουν την απόφαση, διότι υπήρξε αοριστία στην απόφαση κι επικαλέστηκε νομικά κωλύματα, που δυσχεραίνουν τη λειτουργία των Διεπαγγελματικών Οργανώσεων.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών.