Φως Ενέργεια (2)

Δυνατότητες ρύθμισης οφειλών στη ΔΕΗ θα έχουν οι αγρότες, σύμφωνα με όσα ανέφερε κατά τη διαδικασία του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου στη Βουλή, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστας Σκρέκας.

Όπως είπε, επειδή δεν έχουν ακόμη δοθεί τα τσεκ για την ενιαία ενίσχυση θα μπορούν από 1/11/2019 οι αγρότες να μπορούν να κάνουν ρυθμίσεις, διότι η ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων είχε σχετική συνεννόηση με το υπουργείο Περιβάλλοντος κι Ενέργειας και την ίδια τη ΔΕΗ.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών.