elga_apozimioseis

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστας Τσιάρας και ο Πρόεδρος του ΕΛ.Γ.Α., Ανδρέας Θ. Λυκουρέντζος, αποφάσισαν την καταβολή αποζημιώσεων, οι οποίες υπερβαίνουν τα 55εκ. €, τα οποία πιστώθηκαν στους λογαριασμούς 17.315 δικαιούχων παραγωγών σήμερα Πέμπτη 10η Απριλίου 2025.

Η πληρωμή των αποζημιώσεων αυτών αφορά την εκκαθάριση πορισμάτων, τα οποία καταχωρήθηκαν στα πληροφοριακά συστήματα της Κεντρικής Υπηρεσίας του ΕΛ.Γ.Α. για ζημίες φυτικής παραγωγής και απώλειες ζωικού κεφαλαίου έτους 2024.

Η Διοίκηση του ΕΛ.Γ.Α. συνεχίζει με διαφανείς διαδικασίες και ταχύτατους ρυθμούς την προώθηση του έργου της εκκαθάρισης των πορισμάτων, ώστε μέχρι τα τέλη του A΄ εξαμήνου 2025 να έχουν εξοφληθεί όλοι οι δικαιούχου παραγωγοί για τις ζημίες οι οποίες καλύπτονται από την ΔΚΕ 2024

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών.