Σήμα μακεδονία 2

Μακεδονική «σφραγίδα» για όλα τα προϊόντα της περιοχής προτείνει ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ), ως συνοδευτικό σε συσκευασίες και προωθητικό υλικό, προκειμένου να τονίσει την ελληνική καταγωγή της μακεδονικής της ταυτότητας.

Στόχος είναι να τεθεί στη διάθεση όλων των επιχειρηματικών φορέων (επιμελητήρια κ.λπ.) της Βορείου Ελλάδος, ώστε να χρησιμοποιείται για ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες, που έχουν αναφορά στην Μακεδονία και στη μακεδονική γη.

Το σήμα – σφραγίδα αναμένεται να παρουσιαστεί σήμερα Τρίτη 22 Οκτωβρίου από τον πρόεδρο του ΣΕΒΕ Γιώργο Κωνσταντόπουλο στον Πρωθυπουργό, στη σύσκεψη για την επιχειρηματικότητα της Β. Ελλάδος υπό την προεδρία του Κυριάκου Μητσοτάκη. Τα στελέχη του ΣΕΒΕ, που ανησυχούν για τις επιπτώσεις της Συμφωνίας των Πρεσπών στη διεθνή εμπορική τύχη των μακεδονικών προϊόντων, θα επιδιώξουν την επίσημη υιοθέτηση του σήματος από το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών, ώστε από την αρχή να υπογραμμίζεται το κύρος του.

Το σήμα δημιουργήθηκε με την αρωγή της εταιρίας μέλους του ΣΕΒΕ fotone και συνοδεύεται από κανονισμό χρήσης, στον οποίο προβλέπονται όροι και προϋποθέσεις για τη χρήση του σήματος, καθώς θα υπάρχουν πιστοποιήσεις.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών.