elia-elaiolado-eulogimenos-karpos5

Η Επιστημονική Εταιρεία Εγκυκλοπαιδιστών Ελαιοκομίας (4Ε) οργανώνει την Τρίτη 5 Απριλίου, ώρα 17.00 μ.μ. ανοικτή διαδικτυακή συζήτηση με θέμα:

«Ελαιόλαδο – Πυρηνέλαιο – Σπορέλαια: Σχέσεις διατροφικής αξίας και οικονομίας. Μια επίκαιρη επιστημονική συζήτηση».

Προσωρινό Πρόγραμμα

Σταύρος Βέμμος (Πρόεδρος 4Ε): Κήρυξη έναρξης

Α’ Μέρος: Σχέσεις οικονομίας-αγορά-τιμές
– Δήμητρα Αλιέως (Οικονομολόγος PhD, εμπειρογνώμων διεθνούς εμπορίου ελαιολάδου)
– Μανώλης Γιαννούλης (Πρόεδρος ΣΠΕΛ, ΕΔΟΕ)

Β’ Μέρος: Σχέσεις διατροφικής αξίας
Μπόσκου Δημήτριος (Ομότιμος Καθηγητής Χημείας Τροφίμων ΑΠΘ, Ιδρυτικό και Επίτιμο μέλος 4Ε)
Δημόπουλος Κωνσταντίνος (Χημικός, Ομότιμος καθηγητής Βιοχημείας και Χημείας Τροφίμων, ΕΚΠΑ, με έρευνα στα λιποειδή και την εμπλοκή τους στη φλεγμονή και τις φλεγμονώδεις ασθένειες)
Ανδρικόπουλος Νίκος (Ομότιμος Καθηγητής Χημείας Τροφίμων, Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο)
Μπόσκου Γιώργος (Αναπληρωτής Καθηγητής, Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας -Διατροφής, Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο)

Αναμένεται επιβεβαίωση από την Αντωνία Τριχοπούλου (Ακαδημαϊκός, Πρόεδρος Ελληνικού Ιδρύματος Υγείας, Ομότιμη καθηγήτρια Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, Επίτιμο μέλος 4Ε)

Θα επακολουθήσει συζήτηση.

Θα συντονίσει ο Βασίλης Ζαμπούνης (Γεωργοοικονομολόγος, συγγραφέας, δημοσιογράφος, εκδότης Ελιά & Ελαιόλαδο, Olivenews.gr).

Η εκδήλωση θα είναι διαθέσιμη για όλους μέσω livestreaming στο κανάλι του Olivenews.gr στο YouTube.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο παρακολούθησης θα ανακοινωθούν σύντομα.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών.