w12-124212hnksilverlaunchevent62

Η Heineken Silver είναι, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, η πρώτη παγκοσμίως virtual μπίρα, που λανσαρίστηκε από τη Heineken στο Μetaverse, με σκοπό να «καυτηριάσει» με χιούμορ τα προϊόντα, που ενώ κυκλοφορούν εκεί, τα απολαμβάνουμε καλύτερα στην πραγματική ζωή.

Την Πέμπτη 7 Απριλίου, σε παράλληλα events που πραγματοποιήθηκαν ταυτόχρονα σε όλη την Ευρώπη, η εταιρεία «έβγαλε» την  Heineken Silver από το Metaverse και καταφτάνοντας στον πραγματικό κόσμο, αποδεικνύοντας, σύμφωνα με την εταιρεία, ότι τίποτα δεν ξεπερνά την αναζωογονητική γεύση μιας μπίρας, όταν την απολαμβάνουμε στην πραγματικότητα.

Περιγράφοντας η εταιρεία την εκδήλωση αναφέρει ότι ήταν ένα πρωτότυπο και διαδραστικό πάρτυ που συνδύασε στοιχεία από τον φυσικό και τον ψηφιακό κόσμο, εντυπωσιακά live performances, λαμπερούς καλεσμένους αλλά και πολλές εκπλήξεις. Στο επίκεντρο αυτής της φαντασμαγορικής εκδήλωσης ήταν η μεταφορά στοιχείων του virtual Heineken House, τα οποία το κοινό είχε γνωρίσει πρώτα μέσα από την πλατφόρμα του Decentraland, αλλά και η έξτρα δροσιστική Heineken Silver, την οποία απόλαυσε για πρώτη φορά στην πραγματικότητα.

Στο line up του Heineken Silver IRL Event βρέθηκαν οι DJs Korilla και Nick Jojo, ενώ η Natasha Kay «έντυσε» μουσικά την εκδήλωση με ένα εντυπωσιακό live act και καθήλωσε το κοινό σε συνεργασία με την graffiti artist Devil’s Claw, η οποία ζωγράφισε ζωντανά πάνω στο ρούχο της τραγουδίστριας, κατά τη διάρκεια του act της.

Εκτός από το θεαματικό act, το μεγάλο πάρτι της Heineken Silver φιλοξένησε μοναδικές εμπειρίες με VR glasses, με τα οποία οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γράψουν χειρόγραφα το μήνυμά τους σε ψηφιακό περιβάλλον, ενώ παράλληλα, είχαν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν τον ψηφιακό τους «κλώνο» και να χορέψουν μαζί του, αξιοποιώντας μια πρωτοποριακή τεχνολογία που αποτύπωνε τη μορφή του κάθε επισκέπτη σε 3D.

Το Metabar και το DJ Booth του virtual Heineken House που γνώρισε το κοινό στο Metaverse, «προσγειώθηκαν» στο IRL Event της Heineken Silver, δίνοντας την αίσθηση στους επισκέπτες ότι βρίσκονται μέσα στον ίδιο χώρο που είχαν επισκεφθεί virtually πριν λίγες εβδομάδες στην πλατφόρμα του Decentraland.

Ο Bram Westenbrink, Global Heineken Brand Director της HEINEKEN, δήλωσε: «Λανσάραμε τη Heineken Silver πρώτα στο Metaverse, με μια οξύμωρη προσέγγιση και αρκετή δόση χιούμορ, για να τονίσουμε πως ο καλύτερος τρόπος για να την απολαύσετε είναι στον πραγματικό κόσμο. Σήμερα, κινηθήκαμε ανάμεσα στον εικονικό και στον πραγματικό κόσμο με «phygital» εκδηλώσεις σε όλη την Ευρώπη, γιορτάζοντας τη νέα προσθήκη στην οικογένεια της Heineken και συνδυάζοντας τα καλύτερα στοιχεία και των δύο κόσμων: διαδραστικές εμπειρίες, όπως αυτές που συναντήσαμε στο metaverse, με τη συντροφιά όμως μιας μπίρας που μπορείτε να απολαύσετε στην πραγματικότητα».

Η εταιρεία θυμίζει ότι το κοινό μπορεί ήδη να απολαύσει την πραγματική Heineken Silver σε όλη την Ευρώπη από τις 7 Απριλίου. Με έξτρα δροσιστική γεύση και ευχάριστα απαλή επίγευση, η Heineken Silver έχει ένα πιο ελαφρύ προφίλ κατανάλωσης και παράγεται με τέτοιο τρόπο, ώστε να ικανοποιεί ακόμα και τις πιο απαιτητικές και σύγχρονες γευστικές προτιμήσεις. Zυθοποιείται όπως ακριβώς η αυθεντική Heineken, εξασφαλίζοντας έτσι την ίδια υψηλή ποιότητα και φυσικά συστατικά, ενώ διατηρεί το χαρακτηριστικό χρυσοκίτρινο χρώμα της Heineken.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών.