Βουλή εκλογη αντιπροεδρων a2

Δυσανασχέτησε η Ντόρα Μπακογιάννη με τον τέως αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών, Γιώργο Κατρούγκαλο, όταν άρχισε να μιλά περί νεοφιλελευθερισμού. “Είμαστε κοινωνικά και πολιτικά φιλελεύθεροι”, ξεκαθάρισε η Ντόρα Μπακογιάννη εμφανώς ενοχλημένη κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής Αναθεώρησης του Συντάγματος και τόνισε ότι έχει μανία ο ΣΥΡΙΖΑ να φοράει στους άλλους ταμπέλες, γεγονός που αποδοκιμάστηκε και στις εκλογές. Τελικά ο Γιώργος Κατρούγκαλος δεν πτοήθηκε αλλά το γύρισε λίγο το τροπάρι:  η Νέα Δημοκρατία εφαρμόζει την πιο ακραία νεοφιλελεύθερη πολιτική, αυτή που το Διεθνές Νομισματοκοπείο ήθελε…

Α.ΣΤ.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών.