LOGO ORGANIC 3S HIGH-01 (002)

Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ καλωσορίζει στα Μέλη της μια ακόμα αμιγώς ελληνική εταιρία, την Organic 3S Α.Ε., η οποία ξεκινώντας από το εμπόριο βιολογικών προϊόντων και φθάνοντας στον τομέα παραγωγής τροφίμων, παράγει προϊόντα υψηλής ποιότητας και προστιθεμένης αξίας για την Ελληνική Οικονομία.

Η Organic 3S Α.Ε έχει έδρα στη Μεταμόρφωση Αττικής και επικεντρώνεται στην παραγωγή δημητριακών, μπαρών δημητριακών και snack δημητριακών, προϊόντων δημητριακών χωρίς γλουτένη και βιολογικής καλλιέργειας, στην παραγωγή υγρών γλυκαντικών, με γλυκαντικό από το φυτό stevia σε συνεργασία με την εταιρεία ΕΨΑ Α.Ε. καθώς και στην εμπορία βιολογικών προϊόντων. Το νέο Μέλος της Κοινότητας από τη δημιουργία του δικού του brand βιολογικών προϊόντων “Three friends” μέχρι και σήμερα εξελίσσεται καθημερινά ώστε να ανταποκρίνεται αποτελεσματικά στις απαιτήσεις των καταναλωτών, με γνώμονα την ασφάλεια των τροφίμων. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Organic 3S Α.Ε καταγράφει πλέον σημαντικές συνεργασίες με τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες ενώ πραγματοποιεί εξαγωγές σε χώρες της Ευρώπης, της Αμερικής και της Μέσης Ανατολής και επενδύει στη συνεχή έρευνα και ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων.

Με πίστη στο όραμα της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ η Organic 3S A.E «ενώνει δυνάμεις» με την Κοινότητα για την ανάδειξη του παραγωγικού πλούτου της χώρας και την ενίσχυση της εγχώριας επιχειρηματικότητας με συντονισμένες δράσεις εντός κι εκτός συνόρων.

Να σημειωθεί ότι στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ συμμετέχουν οι εξής εταιρίες:

 

Agrino, ΕΨΑ, Λουξ, Νιτσιάκος, Ζαγόρι, Καλαμάτα Παπαδημητρίου, ΜΕΓΑ, Ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ, ΝΗΣΟΣ, ΑΓΑΝ, Φλώρινας Δινάκη, Ευβοϊκή Ζύμη, Ποτοποιία Βαρβαγιάννη, SKAG, KΥΚΝΟΣ, HellasFrost, PetrouNuts, Captain’s, Βιολάντα, Κτήμα Γεροβασιλείου, Endless-Ευρωχαρτική, TheWritingFields, Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια, Aβγά Βλαχάκη, Galenica, Camper-Gaz, Μανδρέκας, Χρυσά αυγά, Απ. Παπαδόπουλος- MeatCompany,, TottisPack, DraculiCoffee, Αποστακτήρια Καλλικούνη,  Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης, Sativa, Αμπελώνες Ναβαρίνο, Κτήμα Βιβλία Χώρα, Πυρήνας, Biosolids, Κρόκος  Κοζάνης, ΧΙΩΝ, Γεωργική Ανάπτυξη, Δ. Κορωνάκης, Ε. Θυμέλης, ΔΙΡΦΥΣ, Κτήμα Σκούρα, Τυροκομείο Καρακάνας, Τρικαλινός, Μύλοι Δάκου, Μύλοι Θράκης, CARTONTEC, Γεωδή, ΜΕΒΓΑΛ, Polyeco, ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ, Οικογένεια Στεργίου, Domus, VITEX, Κατράδης, Forlabels, FLEXIA, Elikon Graphic Arts, Φάρμα Κουκάκη, Καρύδης Labels, SEPTONA, Πρόκος, Ιωνική Σφολιάτα, Οικογένεια Βολιώτη, Organic 3S

 

Λίγα λόγια για την πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ:

 

Σκοπός της «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» είναι η ανάδειξη και προώθηση του σύγχρονου επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας μας, καθώς και η πληροφόρηση της Ελληνικής κοινωνίας για το πλεόνασμα προστιθέμενης αξίας που προσφέρουν οι Ελληνικής ιδιοκτησίας παραγωγικές – μεταποιητικές επιχειρήσεις προς όφελος της ανάπτυξης και της ευημερίας μας. Στην πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-∆ΙΚΑ ΜΑΣ» καλούνται να συμμετέχουν όλες οι Ελληνικές παραγωγικές – μεταποιητικές εταιρείες που διατηρούν στην Ελλάδα το τρίπτυχο: Έδρα, Παραγωγή και Ιδιοκτησία. Η συμμετοχή στην πρωτοβουλία και η χρήση του σήματος «ΕΛΛΑ-∆ΙΚΑ ΜΑΣ» απαιτούν ειδική πιστοποίηση.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών.