Ρωξάνη

Γεια σας με λένε Ρωξάνη κι είμαι μία κουκλάρα, μαυρούλα και παιχνιδιάρα. Κυρία με τα όλα μου και θέλω να ταξιδέψω και να πάρω τον αέρα μου εις τας Ευρώπας. Ιδού τι μας ζήτησαν οι υπηρεσίες…

  • Ταυτοποίηση μέσω καταχωρημένου μικροτσίπ ή ευανάγνωστου τατουάζ.
  • Διαβατήριο ζώων συντροφιάς που να αποδεικνύει ότι έχω εμβολιασθεί κατά της λύσσας και είμαι ικανή να ταξιδέψω. 
  • Διαβατήριο από εξουσιοδοτημένο κτηνίατρο.
  • Μας είπαν πως τα σκυλιά που ταξιδεύουν στη Φινλανδία, την Ιρλανδία, τη Μάλτα, το Βρετανία και τη Νορβηγία πρέπει να υποβληθούν σε θεραπεία έναντι του παράσιτου Echinococcus multilocularis.
  • Κι ό,τι η κυρά μου, δεν μπορεί να πάρει μαζί της πάνω από πέντε ζωάκια… 

Τέλος πάντων εγώ είμαι ευχαριστημένη που θα δω καινούργια πράγματα και λίγη ταλαιπωρία στο ταξίδι, κομμάτια να γίνει, θα την αντέξω…! 

*Η Ρόξι είναι σέξι σκυλίτσα, μαύρη θεά, πανέξυπνη και τσαχπίνα.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών.