Γιώργος Γεωργαντάς υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής

Συνάντηση με εκπροσώπους της ηγεσίας του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (Σ.Ε.Β) παρουσία και του Γενικού Γραμματέα Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Απλούστευσης Διαδικασιών Λεωνίδα Χριστόπουλου είχε ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, αρμόδιος για θέματα Απλούστευσης Διαδικασιών, βουλευτής Κιλκίς, Γιώργος Γεωργαντάς. 

Σκοπός της συνάντησης, η οποία έγινε στο πλαίσιο των διαβουλεύσεων της ηγεσίας του υπουργείου με τους επιχειρηματικούς φορείς, ήταν η ενημέρωση του υφυπουργού για τις προτάσεις του Συνδέσμου σχετικά με τη μείωση της γραφειοκρατίας και η παρουσίαση των αποτελεσμάτων του Παρατηρητηρίου Ψηφιακού Μετασχηματισμού του Σ.Ε.Β. ως προς την
ψηφιακή ωριμότητα των επιχειρήσεων και της δημόσιας διοίκησης.

Ο υφυπουργός και ο γενικός γραμματέας ενημέρωσαν από την πλευρά τους, τους εκπροσώπους του Συνδέσμου σχετικά με τους στόχους και τις προτεραιότητες του Υπουργείου, δίνοντας έμφαση στο Εθνικό Πρόγραμμα Απλούστευσης Διαδικασιών και
Παρατηρητήριο για τη Γραφειοκρατία, τα οποία αναμένεται να θεσπιστούν με τον επικείμενο Αναπτυξιακό Νόμο «Επενδύω στην Ελλάδα».

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών.