Καρπαθος

Κάρπαθος, γη, απείθαρχη, χώρα ανεμόεσσα, κυματοδαρμένη. Κάρπαθος με τα παράξενα σπίτιά σου, τους κανακάρηδες και τις κανακαράδες σου. Κάρπαθος της ξέρας και της βλάστησης, της Ελύμπου και των πανηγυριών. Λένε πως οι μεγαλύτεροι μάγειροι του κόσμου, είναι από τούτο το νησί. Κάρπαθος γη απονωμένη, μύτη σουβλερή του Αιγαίου, γειτόνισσα της Κάσου.  Κάρπαθος με τα στολίδια και τις λύρες σου, με τις ανηφοριές, τις όμορφες παραλίες, τα φρέσκα ψάριά σου και τα παράξενα ψωμιά σου…

Όσοι σε γνωρίσουν ή σε αγαπούν ή δεν ξαναγυρίζουν. Μα, όσοι σε αγαπήσουν μένεις πάντα στην καρδιά τους. Είναι σα να χτυπά άλλη καρδιά εδώ σε τούτο το νησί του Αιγαίου, που τα γλέντιά του είναι ξακουστά κι ο κόσμος ξέρει να αγαπά περισσότερο, γιατί είναι πονεμένος, έχει απόδημους χιλιάδες στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών.