Αιγυπτιακο Μορφωτικο Κεντρο Αθηνων

Κίνητρα για επενδυτές στη βαριά βιομηχανία θέτει η Αίγυπτος. Η Γενική Αρχή Επενδύσεων και Ελεύθερων Ζωνών της Αιγύπτου (GAFI) ενέκρινε και προσφέρει σε επενδυτές συνολικά 107 projects που αφορούν στον κλάδο εξορύξεων και μεταλλουργίας στην επενδυτική ζώνη της πόλης Mit Ghamr, στην περιφέρεια Dakahlia.

Σύμφωνα με την Αιγύπτια υπουργό Επενδύσεων και Διεθνούς Συνεργασίας, Sahar Nasr, 13 επενδυτικές ζώνες βρίσκονται υπό κατασκευή στην Αίγυπτο, 7 εξ αυτών υπό την αρμοδιότητα και εποπτεία της GAFI και 6 αναπτύσσονται με πρωτοβουλία του ιδιωτικού τομέα. Στο σύνολο των εν λόγω επενδυτικών ζωνών αναμένεται να προσφέρει περίπου 208.000 νέες θέσεις εργασίας και να προσελκύσει νέα επενδυτικά κεφάλαια της τάξεως των EGP78 δισ. (περίπου $4,7 δισ. με τρέχουσες ισοτιμίες).

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών.