w14-191404w25104925w20122257w15130359w05142911w19175108w08103608KKE

«Με τα περιβόητα ‘ολιστικά σχέδια ανασυγκρότησης’ η κυβέρνηση της ΝΔ επιδιώκει να μετατρέψει τη μεγάλη καταστροφή σε μεγάλη ευκαιρία για τα συμφέροντα των ομίλων στον τουρισμό, στην ενέργεια, στον αγροτοδιατροφικό και κατασκευαστικό τομέα. Όμως η ‘αναγέννηση’ της Βόρειας Εύβοιας προς όφελος του λαού της, δεν μπορεί να γίνει με τα ίδια υλικά που οδήγησαν στην καταστροφή της, δηλαδή την πολιτική που θεωρεί τις λαϊκές ανάγκες κόστος, γιατί υπηρετεί τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων» επισημαίνει το ΚΚΕ σε σχόλιό του για την επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Β. Εύβοια.


«Μια επιπλέον απόδειξη αποτελεί ότι οι κάτοικοι που έχουν πληγεί, ακόμα περιμένουν τις αποζημιώσεις για τις ζημιές, τα μέτρα για το εισόδημα που έχει χαθεί, τα αναγκαία αντιπλημμυρικά έργα, βασικές προϋποθέσεις για να παραμείνουν στον τόπο τους» καταλήγει το κόμμα στο σχόλιό του.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών.