μην πετάξετε τα κουκούτσια

«Αυτή την εβδομάδα μην πετάξετε τα κουκούτσια» προτρέπουν οι διοργανωτές εκδήλωσης στη Θεσσαλονίκη, με σκοπό να δημιουργήσουν “βόμβες σπόρων”.

Το προσεχές Σάββατο 12 Οκτωβρίου, στις 11 το πρωί, το “Δωμάτιο της Γειτονιάς”, στην οδό Μυκόνου 2, στην Κάτω Τούμπα και η ομάδα “Περβολάρηδες Θεσσαλονίκης” θα συλλέγουν σπόρους, θα πραγματοποιήσουν εργαστήριο μελισσοκομίας και θα παρουσιάσουν τη δράση τους μέσα από μια ανοιχτή συζήτηση σχετικά με την ενεργοποίηση της γειτονιάς.

Το Δωμάτιο της Γειτονιάς είναι ένα πρόγραμμα του δήμου Θεσσαλονίκης, που υλοποιείται στις β’, γ’ και δ’ δημοτικές κοινότητες από την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία ΠΕΡΑ, με την υποστήριξη του Κέντρου Επιχειρηματικής και Πολιτιστικής Ανάπτυξης (ΚΕΠΑ). To πρόγραμμα πραγματοποιείται από το Ίδρυμα “Σταύρος Νιάρχος” με στόχο να φέρει πιο κοντά τους κατοίκους της κάθε κοινότητας και να ενθαρρύνει την ανταλλαγή γνώσεων και την ανάπτυξη δεξιοτήτων μέσω της συναναστροφής.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών.