αδάμου

Η Ανεξάρτητη Βουλευτής B΄ Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνα Αδάμου, κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή με θέμα: “Αναγκαία η κατάργηση του τέλους εισόδου στην Κεντρική Λαχαναγορά της Θεσσαλονίκης (Κ.Α.Θ.)”.

 

Στη συνέχεια δήλωσε: «Οι αυξημένες τιμές εισόδου στην Κεντρική Λαχαναγορά Θεσσαλονίκης έρχονται σε αντίθεση με τους κοινωνικούς σκοπούς που αναγράφονται στο καταστατικό της. Κατέθεσα στη Βουλή την υπ΄ αριθμ. 4098/22/03/2022 ερώτηση κοινοβουλευτικού ελέγχου προς τους αρμόδιους υπουργούς, ζητώντας την πλήρη κατάργηση των άδικων τελών εισόδου στην Κεντρική Αγορά της Θεσσαλονίκης που τόσο πολύ επιβαρύνουν και τους εμπόρους, αλλά και τους καταναλωτές.

Λέμε ΝΑΙ σε μέτρα ανακούφισης και μειώσεις τιμών των προϊόντων.

Λέμε ΟΧΙ στην αλόγιστη κερδοφορία σε βάρος τόσο των εμπόρων όσο και τους καταναλωτικού κοινού.»

 

Μπορείτε να αξιοποιήσετε το πλήρες κείμενο της ερώτησης στο σύνδεσμο:

https://konstantinaadamou.gr/nea-kai-anakinoseis/%ce%ba-%ce%b1%ce%b4%ce%ac%ce%bc%ce%bf%cf%85-%ce%bf%ce%b9-%ce%b1%cf%85%ce%be%ce%b7%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b5%cf%82-%cf%84%ce%b9%ce%bc%ce%ad%cf%82-%ce%b5%ce%b9%cf%83%cf%8c%ce%b4%ce%bf%cf%85%cf%83/?fbclid=IwAR0GLwHP_fai8h_7U_z6h8i-Im2i-WkTMnlzRs8FmJjgpJLNBKOH2E7fwZ0 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών.