ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ

Ζόρικη μέρα βρήκε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάκης Βορίδης να συνεννοηθεί με τον δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού, για το κτηνοτροφικό πάρκο Αττικής στη Φυλή. Κι αυτό διότι το ΜέΡΑ25 έβγαλε στη σέντρα τον συγκεκριμένο δήμαρχο καταγγέλλοντας ότι και προχώρησε σε απευθείας αναθέσεις για έκθεση για ρυπαντικό φορτίο και δεν δημοσιοποίησε και τα αποτελέσματα.

Η πρωτοβουλία Βορίδη για κτηνοτροφικό πάρκο στη Φυλή μπορεί να λύσει αρκετά προβλήματα, ωστόσο, δεν αρκεί. Οι κτηνοτρόφοι της Αττικής έχουν πολύ μεγάλη διασπορά μέσα στον χώρο και η μεταφορά ζώων δεν είναι εύκολη υπόθεση. Τα ζώα με τις μετακινήσεις στρεσάρονται.  Σ΄ αυτό το θέμα, που είναι μείζονος σημασίας για τους κτηνοτρόφους τον πρώτο λόγο βέβαια έχει το υπουργείο Περιβάλλοντος και χρειάζεται σαφώς να ελεγχθεί και η φέρουσα βοσκοϊκανότητα του συγκεκριμένου πάρκου, με τη βοήθεια και λιβαδοπόνων.

Α.Στ.

 

 

 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών.