Τασουλας Παιατ

Παρόλο που τηρεί πάντα τα προσχήματα,  δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη, όπως μάθαμε  ο Πρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Ιωαννίνων, Κώστας Τασούλας, μιλώντας στον Αμερικανό πρέσβη.

Κατά τη συνάντηση που είχε με τον Πάιατ, φέρεται να είπε στον Αμερικανό πρέσβη, ό, τι δεν γίνεται οι ΗΠΑ, που είναι συμμαχική χώρα, να ταλαιπωρούν τόσο πολύ την Ελλάδα με τα θέματα των δασμών στο τρόφιμο.

Ο τωρινός Πρόεδρος της Βουλής ως Ηπειρώτης γνωρίζει καλά τα αγροτικά θέματα και της βιομηχανίας και δεν αφήνει τις ευκαιρίες, όταν μιλάει στις ξένες αντιπροσωπείες, ν΄ αναφέρεται και στο ελληνικό τρόφιμο και στις δυνατότητες για επενδύσεις.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών.