μουσουλμανοι

Με τον περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, Χρήστο Μέτιο θα έχει συνάντηση την Τρίτη 15 Οκτωβρίου, ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης στην Κομοτηνή, για να συζητηθεί η πρωτοβουλία για τη σύσταση κι ενεργοποίηση του Περιφερειακού Συμβουλίου Τουρισμού, καθώς και συναφή θέματα τουριστικής ανάπτυξης.

Στη συνέχεια θα έχει και συνάντηση με τους τουριστικούς φορείς της περιοχής στην Αίθουσα Συσκέψεων Περιφέρειας, (Γεωργίου Κακουλίδη 1), όπου  θα δώσει και συνέντευξη Τύπου ενώ θα συναντηθεί και με τον δήμαρχο Κομοτηνής Γιάννη. Γκαράνη και στη συνέχεια θα επισκεφθεί την τουριστική περιοχή Φανάρι.

Όλη η Ανατολική Μακεδονία και η Θράκη περιμένουν να αξιοποιηθεί και το μνημείο της Αμφίπολης, για να δουν τουρισμό αλλά και να βελτιωθεί η αεροπορική συγκοινωνία, αν και το θέμα της βίζας με την Τουρκία πάντα αποτελεί ένα πρόβλημα. Ο Κώστας Αχ. Καραμανλής έχει δώσει σημασία στον εμπορικό σιδηρόδρομο κι ευτυχώς. Όμως θα πρέπει να είναι πρώτης προτεραιότητας να βελτιωθεί η σιδηροδρομική συγκοινωνία, η οποία μετά και το κόψιμο των κλινών στο σιδηρόδρομο είναι σχεδόν απαγορευτική, για να ταξιδέψει κάποιος από την Αθήνα ως τη Θράκη τόσες ώρες και να ταλαιπωρείται, χωρίς να μπορεί να απλώσει ούτε τα πόδιά του.

Α.ΣΤ.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών.