2

Εκδηλώσεις παρουσίασης των φακέλων για τα κεράσια Εδέσσης – Βοδενών και Αριδαίας ως προϊόντα Προστατευμένης Ονομασίας Προέλευσης, καθώς και του φακέλου για το βερίκοκο Μανδάλου ως προϊόν Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης, διοργανώνονται την Τρίτη 22 Οκτωβρίου.

Αναλυτικότερα, στα πλαίσια του προγράμματος «ΠΑΡΑΓΩ» του Υπουργείου Μακεδονίας Θράκης διοργανώνεται την Τρίτη 22 Οκτωβρίου εκδηλώσεις για:

-την παρουσίαση του φακέλου για το «ΚΕΡΑΣΙ ΕΔΕΣΣΗΣ- ΒΟΔΕΝΩΝ» ως προϊόν Προστατευμένης Ονομασίας Προέλευσης (ΠΟΠ) στις 15:30 στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Έδεσσας.

-την παρουσίαση του φακέλου «Βερίκοκου Μανδάλου» ως προϊόν ΠΓΕ (Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης)¨ στις 17:00 στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σκύδρας.

-την παρουσίαση του φακέλου «Κερασιού Αριδαίας» ως προϊόν ΠΟΠ (Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης) στις 18:30 στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αριδαίας.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών.