????????????????????????????????????

Μπορεί να μην έθεσε υποψηφιότητα για βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο τέως αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, Στέργιος Πιτσιόρλας, αλλά δεν έμεινε άστεγος, αφού η αγορά την οποία και γνώριζε, τον απορρόφησε. 

Ο κ. Πιτσιόρλας είναι νομικός κι εργάσθηκε ως διευθυντικό στέλεχος σε εταιρίες που δραστηριοποιούνται στους τομείς των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και του τουρισμού. Διετέλεσε πρόεδρος του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) και Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης.

Είναι γνωστός στους αγρότες γιατί διαχειρίστηκε και το θέμα της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης αλλά και της βιομηχανικής κάνναβης, χειρίστηκε επενδυτικά ζητήματα  και  πλέον αναλαμβάνει πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της εταιρίας AVIAREPS, με έδρα το Ηράκλειο της Κρήτης και γραφεία στα Σπάτα.  

Πρόκειται για  επιχειρηματικό Όμιλο με δραστηριότητες που εκτείνονται από αεροπορικές υπηρεσίες επίγειας εξυπηρέτησης (ground handling), τουρισμού, αεροπορίας, logistics και cargo όπως η Swissport Hellas και Skyserv, καθώς και η αεροπορική εταιρεία Sky Express ενώ εξειδικεύεται και στις νέες τεχνολογίες.

  Α. ΣΤ.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών.