άρδευση-1

Προγράμματα διατήρησης γενετικών πόρων, νιτρορύπανσης και διάφορα επενδυτικά σχέδια περιλαμβάνονται σε συνολικό ποσό ύψους 788.893,22 € που πλήρωσε ο Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.) σε 271 δικαιούχους, από τις 21 έως τις 22 Οκτωβρίου.

Οι υπόλοιπες πληρωμές αφορούν δωρεάν διανομή γάλακτος, αναδιάρθρωση αμπελώνων, μεταφορικά νησιών Αιγαίου, καθώς και άλλες ανειλημμένες υποχρεώσεις από το τρέχον Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης.

Η ανακοίνωση του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών.