ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ Α1

Εντυπωσιασμένος γύρισε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης από την Γερμανία και τον ρωτήσαμε μαζί με άλλους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, πως ήταν η εμπειρία της Anuga.

Είδε και την ισχυρή ελληνική παρουσία στον χώρο του τροφίμου αλλά και το γεγονός ότι υπήρχε πολύ μεγάλη εξέλιξη και υψηλό επίπεδο και ως προς την παρουσίαση αλλά και ως προς τα είδη αλλά όπως τον πείραξαν, από τα νομικά δεν γλιτώνει.

Διαπίστωσε την εικόνα μιας Ελλάδας, η οποία έχει πολύ μεγάλες δυνατότητες και ήδη ήταν από τις χώρες, που είχαν πολύ ισχυρή κι αξιοπρεπή παρουσία στην έκθεση. Τελικά, ο υπουργός ως προς τα ασυνήθιστα τρόφιμα εντυπωσιάστηκε από την ένταξη στο πρωινό χούμους με σοκολάτα…

Α.ΣΤ.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών.