w19-140020w05202925

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε πριν από λίγο κοντά στο χωριό Ελάτεια της Φθιώτιδας. Οι άνεμοι στην περιοχή είναι ισχυροί, ξεπερνούν τα 5 μποφόρ και η φωτιά επεκτείνεται σε δασική έκταση όπου μέσα υπάρχουν ποιμνιοστάσια.

Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις από την Φθιώτιδα, την Βοιωτία αλλά και τη Φωκίδα μετακινούνται στην περιοχή ενώ ενισχύονται και με εναέριες δυνάμεις.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών.