ΡΟΔΑΚΙΝΟ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ Β1

Ελαφρά αύξηση, σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο, παρατηρείται κατά την 38η εβδομάδα του 2019 στις τιμές των ελληνικών ροδάκινων και νεκταρινιών, σύμφωνα με απόσπασμα πινάκων ελέγχου που έδωσε στην δημοσιότητα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις 10 Οκτωβρίου.

Οι εν λόγω πίνακες κοινοποιήθηκαν από τον ειδικό Σύμβουλο του Συνδέσμου Ελληνικών Επιχειρήσεων Εξαγωγής Διακίνησης Φρούτων Λαχανικών και Χυμών Incofruit – Hellas, κ. Γ. Πολυχρονάκη, προς τις επιχειρήσεις – μέλη, και όπως διευκρινίζεται οι αναφερόμενες τιμές είναι για συσκευασμένο προϊόν στον παραγωγό.

 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών.