Καλασνικοφ

Το οκτάχρονο κορίτσι, που πλήρωσε πολύ ακριβά την εγκληματική επιπολαιότητα ενός άλλου ανθρώπου, να ρίχνει σφαίρες για να διασκεδάσει στις Θεσπιές, μεταφέρεται σε ελληνικό κέντρο αποκατάστασης.

Τα παραπάνω ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, στους δημοσιογράφους. Είδε, όπως είπε, τον πατέρα της μικρής Αλεξίας και σε συνεργασία με το Επιστημονικό Συμβούλιο το παιδί θα μπει σε ελληνικό κέντρο αποκατάστασης και ορθώς.  Επεσήμανε, δε, ότι για το περιστατικό και για την εξέλιξη αυτή είναι ενήμερος ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το ζήτημα είναι πόσες μικρές Αλεξίες θα θρηνήσουμε ή θα ταλαιπωρηθούν μέχρι να καταλάβουν ορισμένοι εγκληματικά επιπόλαιοι ότι με τις σφαίρες, πλάκες δεν κάνουμε. Και κάποια στιγμή ο πρωθυπουργός, που δείχνει ότι έχει τη βούληση η νομοθεσία να εφαρμόζεται – όπως συμβαίνει με τον αντικαπνιστικό νόμο -να δείξει και σε συντοπίτες του ότι η βροχή σφαιρών για διασκέδαση, ανήκει οριστικά στο παρελθόν.

Α.ΣΤ.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών.