Απόστολος Τζιτζικώστας Λος Αντζελες

Συζήτηση για θέματα επενδύσεων, αγροδιατροφικού τομέα, προσφυγικών ροών κι επιστολικής ψήφου των ομογενών είχε στο περιθώριο της επίσκεψής του στις ΗΠΑ με τον γερουσιαστή της Καλιφόρνια Άντονι Πορταντίνο και τον πρόεδρο και τα μέλη του  Ελληνομερικανικού Συμβουλίου στο Λος Άντζελες ο περιφερειάρχης, Απόστολος Τζιτζικώστας.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε κυρίως στην προοπτική συμμετοχής της Πολιτείας της Καλιφόρνια στην πρώτη έκθεση Ψηφιακής Τεχνολογίας και Καινοτομίας «Beyond 4 th », που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, στις αρχές του Οκτωβρίου του 2020.

Οι δυο άνδρες διερεύνησαν τις δυνατότητες ανάπτυξης σταθερής επιχειρηματικής συνεργασίας ανάμεσα στην Ελλάδα και την Καλιφόρνια και ειδικότερα τις μεθόδους για την προσέλκυση αμερικανικών επενδύσεων στην Κεντρική Μακεδονία και τη Θεσσαλονίκη. Ας σημειωθεί πως η κοινότητα των αποδήμων Ελλήνων της Καλιφόρνιας είναι περίπου 100.000 άνθρωποι.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών.