ΨΑΡΙ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ Α1

Μοιάζει περίεργο, εκεί μέσα στον ιστό της πόλης τα ψαράκια να κάνουν τη βόλτα τους στον όρμο του Παλαιού Φαλήρου. Λίγα δεκάδες μέτρα από το θωρηκτό Αβέρωφ υπάρχει η θαλάσσια ζωή, που βγαίνει ενίοτε στον αφρό.

Δίχτυα και πρόσωπα ηλιοκαμένα, παλαιά και καινούργια σκαριά. Δίπλα σε γήπεδα ποδοσφαίρου, δίπλα σε κολυμβητήριο, δίπλα στα παιδιά, που περπατούν με γονείς και παππούδες, κοντά σε καράβια που κάνουν κρουαζιέρες, σε παραγωγούς, που πωλούν βιολογικά προϊόντα,  βγαίνουν τούτα τα ψάρια, για να κάνουν τη βόλτα τους θαρρείς για να δείξουν πως η θάλασσα της Αττικής, εκεί δίπλα στα μεγάλα έργα, είναι ακόμη ζωντανή.

Γιατί στο Παλαιό Φάληρο έχει ακόμη ψαράδες, που βγαίνουν στα ανοιχτά.

 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών.