Ηπειρος

Νεύρα τσατάλια στους Ηπειρώτες η διάθεση περί ιδιωτικοποίησης του Ζαππείου Μεγάρου καθώς, όπως λένε πηγές, αυτό είναι εντελώς ξένο προς τη βούληση του διαθέτη, ο οποίος  αν  είχε τέτοιες προθέσεις δεν θα ήταν ευεργέτης.

Ο Γενικός Αγροτικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων “Ένωση Αγροτών”, που είναι από τους μεγαλύτερους παραγωγικούς φορείς εξέφρασε την πλήρη αντίθεσή του σ’ αυτό  και δηλώνει ότι στέκεται αλληλέγγυο στο πλευρό της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος και στον αγώνα που αυτή διεξάγει ώστε να παραμείνει ως έχει ο χαρακτήρας του Ζάππειου Μεγάρου, σύμφωνα με την βούληση των ευεργετών. Να θυμίσουμε πως ο Βορειοηπειρώτης με τα σημερινά δεδομένα, Ευάγγελος Ζάππας ήταν εξ αυτών, που πρωτοστάτησαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η άποψη περί ιδιωτικοποίησης του Ζαππείου διχάζει και τους Νεοδημοκράτες Ηπειρώτες, που τους ήρθε κεραμίδα…

Α.ΣΤ.

 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών.