ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Επανειλημμένα είχαν διαμαρτυρηθεί οι τοπικές αρχές , δήμαρχοι του Βορείου Αιγαίου,  όταν ήρθαν στη Βουλή κι ειδική αναφορά είχε γίνει και στο κολαστήριο στη Μόρια ,  για τα προβλήματα με το μεταναστευτικό. Κάποιοι από την πολιτική ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, ακόμη κι όταν τους τα έλεγαν δικοί τους βουλευτές για την κατάσταση, που επικρατεί στο Βόρειο Αιγαίο, αλλά και γενικότερα στην ελληνική επαρχία, με την αδυναμία διαχείρισης του μεταναστευτικού προβλήματος, αγρόν ηγόραζαν. Και τελικά ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, για να τους δικαιώσει με τραγικό τρόπο.

                             Α. ΣΤ.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών.