τρακτέρ

Με τρακτέρ, αγροτικά μηχανήματα και πορεία με πανό, αγρότες της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας πραγματοποίησαν σήμερα το μεσημέρι συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στη γέφυρα «σταυρός» μεταξύ Παλαμά – Ιτέας, την οποία διοργάνωσε η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων ν. Καρδίτσας (ΕΟΑΣΚ).

Οι αγρότες ζήτησαν ολοκληρωμένο σχέδιο αντιπλημμυρικής προστασίας. Μάλιστα τόσο ο πρόεδρος της ΕΟΑΣΚ, Κώστας Τζέλλας, όσο και ο γραμματέας, Γιάννης Τσιούτρας, σε δηλώσεις τους, τόνισαν πως «με την εφαρμογή της αντιαγροτικής πολιτικής και των διαφόρων ΚΑΠ, μας ξεκληρίζουν: από το κόστος παραγωγής, μέχρι την εκτόξευση της τιμής του ρεύματος και των βασικών αγαθών». «Οδηγούν», προσέθεσαν, σε φτωχοποίηση και αφανισμό τη μικρομεσαία αγροτιά, ερημώνουν τα χωριά μας, ακριβαίνουν τα βασικά είδη διατροφής των εργατικών οικογενειών».

Οι συνδικαλιστές μίλησαν για ανάγκη επίσπευσης όλων των διαδικασιών για κατασκευή των αναγκαίων αντιπλημμυρικών έργων στο νομό Καρδίτσας για να μην εμφανιστούν ξανά τα πρόσφατα πλημμυρικά φαινόμενα.

 

https://www.karditsalive.net/agrotiki__sthlh/%CE%AD%CF%81%CE%B3%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CF%80%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%BC%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CE%B8%CF%89%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%AC%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B6%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%8D%CE%BD-%CE%BF%CE%B9-%CE%B1%CE%B3%CF%81%CF%8C%CF%84%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B4%CE%AF%CF%84%CF%83%CE%B1%CF%82-%CF%86%CF%8E%CF%84%CE%BF-%CE%B2%CE%AF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών.