ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Σε εξέλιξη  η διαδικασία υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών γεωτεχνικών για τις 142 προσλήψεις στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Οι νέες θέσεις αφορούν το Ελληνικό Γεωργικό  Οργανισμό “ΔΗΜΗΤΡΑ”, που ασχολείται με πιστοποιήσεις, εκπαίδευση – κατάρτιση, ισοζύγια γάλακτος κ.ά. Η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων ολοκληρώνεται στις 22 Οκτωβρίου.

Αφορά υπεύθυνο Υλοποίησης Προγραμμάτων Κατάρτισης, ο οποίος θα έχει ως αντικείμενο την υποστήριξη, επίβλεψη και συντονισμό για:
 την οργάνωση, διεξαγωγή, παρακολούθηση και αξιολόγηση της διενέργειας κάθε προγράμματος κατάρτισης,
 τον συντονισμό επιμορφωτών και εκπαιδευομένων και
 τη συμβολή στις διαδικασίες διαχείρισης του έργου, σε συνεργασία και με την καθοδήγηση των τοπικών και περιφερειακών Υπευθύνων των Κέντρων ΔΗΜΗΤΡΑ.
Τα προγράμματα κατάρτισης στο πλαίσιο των ανωτέρω Πράξεων θα υλοποιηθούν έως στις 30-07-2020 (με πιθανότητα παράτασης). Τα ειδικά και αναλυτικά καθήκοντα των Υπευθύνων Υλοποίησης Προγραμμάτων Κατάρτισης θα περιγράφονται στη σύμβαση. Η προκήρυξη αφορά:

  • Γεωπόνους
  • Κτηνιάτρους
  • Δασολόγους
  • Γεωλόγους
  • Ιχθυολόγους
  • Ο ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ θα συνάψει συμβάσεις έργου με αναδόχους Γεωτεχνικούς: Γεωπόνους, Κτηνίατρους, Δασολόγους, Γεωλόγους και Ιχθυολόγους, μέλη του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου, εγγεγραμμένους στο Μητρώο απασχόλησης Γεωτεχνικών (Π.Δ. 344/2000, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει).
  • Προτάσεις μπορούν να υποβάλλουν εγγεγραμμένοι στο μητρώο ανεργίας του ΟΑΕΔ, ελεύθεροι επαγγελματίες, υπάλληλοι του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ή άλλων Υπουργείων, υπάλληλοι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και των Νομικών Προσώπων Ιδιωτικού Δικαίου (συνεταιρισμών, ιδρυμάτων, σωματείων-συλλόγων, εταιρειών εξαιρούνται οι ατομικές επιχειρήσεις).

Γενική Διεύθυνση Διοικητικού – Οικονομικού, Γενική Διεύθυνση Αγροτικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης,  Κουρτίδου 56-58 & Νιρβάνα, ΤΚ 11145, Κ. Πατήσια, Αθήνα, Πληροφορίες: Μιχαλοπούλου Κατερίνα, Κατσίκη Βασιλική Τηλέφωνο: 210- 8392047, 2041 Fax: 210- 8250246, E-mail: elgo.dimitra@gmail.com, vkatsiki@elgo.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών.