w14-154425w0816061116170424

Στον κόμβο, στην περιοχή του εργοστασίου ζάχαρης Ορεστιάδας, παρέταξαν χθες από τις 12.00 το μεσημέρι τα τρακτέρ και τα αγροτικά οχήματά τους οι αγρότες της περιοχής, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Έβρου «Η Ενότητα».

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Γιάννης Μαργαριτίδης, διευκρίνισε ότι η σημερινή κινητοποίηση γίνεται στο πλαίσιο των αντίστοιχων που πραγματοποιούν οι συνάδελφοί τους αγρότες σε όλη την Ελλάδα, καθώς τα προβλήματα του κλάδου και τα αιτήματα είναι κοινά «το κόστος παραγωγής, το πετρέλαιο, το ρεύμα, ο ΕΛΓΑ». Σε ό,τι αφορά τη διάρκεια και τη μορφή των κινητοποιήσεων στις επόμενες ημέρες, σημείωσε ότι αυτό εναπόκειται στη βούληση των αγροτών και κτηνοτρόφων και είναι από τα θέματα που θα συζητηθούν και κατά τη σημερινή συγκέντρωση.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών.