Κτηνοτροφία πρόβατα σταβλος ΛΑΡΙΣΑ

Αναστάτωση φέρνει σε παραγωγικούς κλάδους παγκόσμια έκθεση για το Κλίμα και τη Γη σύμφωνα με την οποία για να προστατευθούν και να αποκατασταθούν τα δάση  πρέπει να γίνουν σαρωτικές αλλαγές στο παγκόσμιο διατροφικό σύστημα.

Έτσι, ενώ όλες οι εκτιμήσεις δείχνουν ότι πρέπει να αυξηθούν τα τρόφιμα για να σιτιστεί ο αυξανόμενος πληθυσμός της γης και να βελτιωθεί η ζωή των ανθρώπων, που υποσιτίζονται η έκθεση κάνει λόγο για μείωση της κατανάλωσης κρέατος και γαλακτοκομικών προϊόντων κατά 50% σε παγκόσμιο επίπεδο μέχρι το 2050 και πλούσιες χώρες, ορισμένοι  εκτιμούν ότι οι G7, θα πρέπει να θέσουν ακόμα υψηλότερους στόχους.

Και σαφέστατα υπάρχει παγκόσμια ρύπανση, μόνο που φαίνεται να υποβαθμίζουν τη χημική  βιομηχανία, οι  αεροπορικές εταιρίες, τα καύσιμα από τη ναυτιλία, τους ρύπους από το αυτοκίνητο, οι αστικοί ρύποι αλλά για το 50% ευθύνεται …η αγροτική και κυρίως η κτηνοτροφική παραγωγή.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών.