ΛΑΡΙΣΑ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

«Κάθοδος» των διαμαρτυρόμενων αγροτών από το μπλόκο της Νίκαιας στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας το απόγευμα της Παρασκευής, με δεκάδες τρακτέρ να ξεσηκώνουν με κορναρίσματα το κέντρο της πόλης.

Μεγάλη  συγκέντρωση διαμαρτυρίας η οποία λαμβάνει χώρα στην Κεντρική πλατεία και οργανώθηκε από την Συντονιστική Επιτροπή του Μπλόκου Νίκαιας με κάλεσμα που απευθυνόταν σε όλους τους Θεσσαλούς αγρότες και κτηνοτρόφους για μαζική κινητοποίηση.

Οι αγρότες με τα τρακτέρ τους ξεκίνησαν από το μπλόκο και έφτασαν λίγο πριν τις 7 στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας, ενώ αναμένουν τα τρακτέρ και από το μπλόκο του Τυρνάβου. Ζητούν από την κυβέρνηση να βρει λύση στα προβλήματα που τους ταλανίζουν και δυσκολεύουν την επιβίωσή τους.

Οι αγρότες δια στόματος του προέδρου της ΕΟΑΣΝΛ κ. Ρίζου Μαρούδα, τονίζουν ότι περιμένουν λύσεις από την κυβέρνηση, κλιμακώνουν τον αγώνα τους και θα αποφασίσουν στην Πανελλαδική σύσκεψη την Κυριακή με ποιον τρόπο θα συνεχιστούν οι κινητοποιήσεις τους.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών.