6345_1508834268_κατάλ

Το πράσινο φως έλαβε από τους αρμόδιους υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης και Οικονομικών, Μάκη Βορίδη και Θεόδωρο Σκυλακάκη, ο προϋπολογισμός του ΕΛΓΑ για το 2020. Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση, τα έσοδα του οργανισμού αγγίζουν τα 179,64 εκατ. ευρώ και τα έξοδα τα 168,24 εκατ. ευρώ, εμφανίζοντας πλεόνασμα ύψους 11,4 εκατ. ευρώ.

Στο μεταξύ, υπεγράφη Πρωτόκολλο Συνεργασίας μεταξύ του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ) και του ΕΛΓΑ με βασικό στόχο τη διαμόρφωση ενός ολοκληρωμένου πλαισίου εκπαίδευσης και συμβουλευτικής υποστήριξης του ανθρώπινου δυναμικού του ΟΠΕΚΑ και οι κεντρικοί του άξονες είναι:

  • Η ανίχνευση των εκπαιδευτικών αναγκών του ανθρώπινου δυναμικού του ΕΛΓΑ, με συγκεκριμένη μεθοδολογία και ανάλυση.
  • Ο σχεδιασμός επιμορφωτικών δράσεων, που θα συνδέονται με τους επιχειρησιακούς στόχους του ΕΛΓΑ.
  • Η επιμόρφωση των υπαλλήλων του Οργανισμού σε θεματικά πεδία όπως δημόσια διοίκηση, βιώσιμη ανάπτυξη, δημοσιονομική πολιτική, δημόσιο management και ηλεκτρονική διακυβέρνηση.

Σε δηλώσεις του, ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ, Ανδρέας Λυκουρέντζος, σημείωσε ότι με την υπογραφή του πρωτοκόλλου συνεργασίας «κάνουμε ένα αποφασιστικό βήμα για τη μετάβαση του ΕΛΓΑ στην εποχή της γνώσης και της νέας τεχνολογίας με την επιμόρφωση των στελεχών του οργανισμού, τη βελτίωση των γνώσεων και δεξιοτήτων τους και την εμπειρία τους στις νέες τεχνολογίες».

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών.