trakter-agrotis

Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Πρέβεζας θα πραγματοποιήσει την ερχόμενη Παρασκευή στις 11:00 το πρωί συλλαλητήριο με τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα στο Λούρο, προκειμένου οι αγρότες, κτηνοτρόφοι και μελισσοκόμοι της περιοχής να εκφράσουν τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Οι κτηνοτρόφοι απαιτούν ουσιαστικές αποζημιώσεις για τα ζώα που χάθηκαν και αποκατάσταση του ζωικού κεφαλαίου. Επίσης ζητούν μεταξύ άλλων άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης ΟΠΕΚΕΠΕ και αποζημιώσεις στους πυρόπληκτους του Νομού.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών.