9786180022865

Οι γνώσεις και η εμπειρία διδασκαλίας 15 ετών συγκεντρώνονται στο πιο σύγχρονο, ολοκληρωμένο, εκπαιδευτικό βιβλίο Ελαιοκομίας και Τεχνικών Ελαιοποίησης.

Το βιβλίο “Σύγχρονες Τεχνικές Ελαιοκομίας και Παραγωγής Ποιοτικού Ελαιολάδου” του Βασίλη Φραντζολά (Εκδόσεις Βασίλης Φραντζολάς) αποτελεί ένα απαραίτητο βοήθημα για ελαιοκαλλιεργητές, ελαιοπαραγωγούς, ελαιοτριβείς, φοιτητές και γεωπόνους.

Περιλαμβάνει μαζί Ελαιοκομία και Ελαιοποίηση, όπου μέσα από τις 376 σελίδες του και τις 295 έγχρωμες εικόνες, διαγράμματα και πίνακες περιγράφονται και αναλύονται τα πλέον σημαντικά θέματα που συνήθως απασχολούν τους επαγγελματίες του χώρου.

Η εμπειρία του Βασίλη Φραντζολά που προέρχεται από τα εκατοντάδες σεμινάρια ελαιοκομίας και παραγωγής ποιοτικού ελαιολάδου που έχει πραγματοποιήσει τα τελευταία 15 χρόνια μαζί και με τις δεκάδες επισκέψεις του σε ελαιοτριβεία και ελαιώνες στο εξωτερικό, αποτυπώνεται με τον καλύτερο τρόπο στις σελίδες του βιβλίου.

Θέματα όπως π.χ. το κλάδεμα της ελιάς, η άρδευση, η μηχανική συλλογή των καρπών, τα ένζυμα του καρπού, η συγκέντρωση ελαίου στον καρπό σε συσχέτιση με το χρώμα του, αναλυτικά όλα τα μηχανήματα του ελαιοτριβείου, το φιλτράρισμα, η συντήρηση του ελαιολάδου, η τυποποίηση και το HACCP, εκθέτονται για πρώτη φορά σε ένα Ελληνικό βιβλίο σε αυτό το βάθος.

Ένα βιβλίο υψηλού επιπέδου γραμμένο σε απλή, κατανοητή γλώσσα, εύκολο όμως για κάθε αναγνώστη.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών.