ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ένα καλάθι με προϊόντα Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης από οκτώ περιφέρειες της Ελλάδας προσέφερε εν όψει των εορτών ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιος Λιβανός στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου, την οποία επισκέφτηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, προκειμένου προκειμένου να την ενημερώσει για το νέο Στρατηγικό Σχέδιο της νέας Κ.Α.Π ( Κοινή Αγροτική Πολιτική ), αλλά και για τις προτεραιότητες της εθνικής στρατηγικής που υλοποιεί το ΥπΑΑΤ για την αγροτική οικονομία.

Η πρόεδρος της Δημοκρατίας χαρακτήρισε ευλογημένο τόπο την Ελλάδα, ενώ αναφερόμενη στα προϊόντα υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας που παράγονται στη χώρα μας, υπογράμμισε τη σημασία του αγροτικού τομέα για την ανάπτυξη της χώρας. Τόνισε, επίσης, τη συμβολή των νέων τεχνολογιών στην εφαρμογή νέων, καινοτόμων πρακτικών της «πράσινης» γεωργίας, που αποτελούν πρόκληση και σημαντική ευκαιρία για τους Έλληνες αγρότες και για την πατρίδα μας συνολικά.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών.