w10-184105w30185328s1383117desfa800

Στην απόφαση για ανάθεση του συμβολαίου μίσθωσης πλωτής δεξαμενής αποθήκευσης υγροποιημένου φυσικού αερίου που θα τοποθετηθεί στη Ρεβυθούσα προχώρησε σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα ο ΔΕΣΦΑ.

Με απόφαση του ΔΣ του Διαχειριστή σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η μίσθωση ανατέθηκε στην εταιρεία Gaslog, για διάστημα 12 μηνών.

Η προσθήκη μισθωμένης δεξαμενής ΥΦΑ στη Ρεβυθούσα περιλαμβάνεται στο σχέδιο διασφάλισης του ενεργειακού εφοδιασμού της χώρας, σε περίπτωση διακοπής της προμήθειας αερίου από τη Ρωσία.

Ο διαγωνισμός, ανέφεραν πηγές, διενεργήθηκε μέσω του διαμεσολαβητή “SSY Gas” για λογαριασμό του ΔΕΣΦΑ. Η προσθήκη του FSU, πρόσθεταν, θα αναβαθμίσει σημαντικά την αποθηκευτική δυναμικότητα του Τερματικού Σταθμού της Ρεβυθούσας, ενισχύοντας ταυτόχρονα την ευελιξία της περιφερειακής αλυσίδας εφοδιασμού με Υγροποιημένο Φυσικό Αέριο και συνολικά την ενεργειακή ασφάλεια της χώρας.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών.