κελιά μέλι

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, ενημερώνει τους μελισσοκόμους ότι κατά τη διάρκεια του 11ου Φεστιβάλ Μελιού και Προϊόντων μέλισσας, που διεξάγεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στις 6,7 και 8 Δεκεμβρίου του 2019, θα πραγματοποιηθεί Διαγωνισμός Ελληνικού Μελιού Ανώτερης Ποιότητας.

Η διοργάνωση έχει σα στόχο, την παρουσίαση του πλούτου και της ποιότητας των ελληνικών μελιών στο καταναλωτικό και εμπορικό κοινό, τη γνωριμία, προβολή και προώθηση των διαφορετικών κατηγοριών ελληνικών μελιών και την ανάδειξη του καλύτερου μελιού ανά κατηγορία, όπου ανήκει.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προϋποθέσεις συμμετοχής, στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε Πιερίας, στο ισόγειο του κτηρίου της πρώην Νομαρχίας Πιερίας, γραφείο 8, τηλ. 2351351103 (Συμεωνίδης Κων/νος).

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών.