ΚΑΠΝΟΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ

Μπορεί να έχει μπαρουτοκαπνίσει την οικουμένη και να θέλει να επιβάλλει τον δικό του νόμο και τη δική του τάξη, ο Πρόεδρος Ερντογάν, αλλά επιβάλλει όρους και κανόνες κατά του καπνίσματος.

Έτσι εσχάτως προχώρησε σε μέτρα κατά των καπνιστών όχι μόνο σε δημόσιους χώρους αλλά και σε δημόσια αυτοκίνητα κι εσχάτως και σε ιδιωτικά αυτοκίνητα.

Το μέτρο βρίσκει σύμφωνους τους μη καπνιστές κι ορισμένους από τους καπνιστές αλλά οι Τούρκοι παραμένουν από τους πιο θεριακλήδες στον κόσμο και μάλιστα παρά τα υπερβολικά μέτρα για τον καπνό, υπήρξε αύξηση των καπνιστών κι όχι μείωση.

 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών.