ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ_ΚΩΣΤΑΣ

Ο Κωνσταντίνος Ευσταθίου, ως εκπρόσωπος των συνεταιριστικών οινοποιητικών επιχειρήσεων, είναι ο νέος πρόεδρος της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Αμπέλου και Οίνου για την επόμενη διετία, στο πλαίσιο της εναλλασσόμενης προεδρίας μεταξύ ΣΕΟ και ΚΕΟΣΟΕ.

Η σχετική απόφαση ελήφθη στην 24η Γενική Συνέλευση της ΕΔΟΑΟ, που πραγματοποιήθηκε στις 30-11-2021 ορίζοντας το νέο ΔΣ  καθώς και τους αντιπροσώπους των μελών της.

O νέος Πρόεδρος, αμπελουργός, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνεταιρισμού της Νεμέας με πλούσιο βιογραφικό και στον τομέα της πληροφορικής, ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του, ανέφερε ότι ελπίζει σε μία εποικοδομητική νέα θητεία και ότι ο βασικός στόχος είναι η συνέχιση της συνεργασίας με άξονες την προώθηση  του ελληνικού κρασιού στη διεθνή και εσωτερική αγορά, καθώς και την ολοκλήρωση του στρατηγικού σχεδιασμού για τη βιωσιμότητα και την ανταγωνιστικότητα της ελληνικής αμπελουργίας. Τέλος, ευχαρίστησε το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο και ιδιαιτέρως τον Πρόεδρο κ. Γιάννη Βογιατζή για τη συμβολή του στην πορεία της Οργάνωσης.

Ο αποχωρήσας Πρόεδρος κ. Γιάννης Βογιατζής αφού ευχαρίστησε τα μέλη του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου και τόνισε την συνεργασία που έχει καλλιεργηθεί στους κόλπους της Οργάνωσης μεταξύ των μελών της,  εστίασε στον απολογισμό του στα θέματα της νέας νομοθεσίας των διεπαγγελματικών οργανώσεων και  στη νέα αναγνώριση της ΕΔΟΑΟ, στην ανάγκη υλοποίησης του στρατηγικού σχεδιασμού για το αμπέλι, στις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο κλάδος λόγω της πανδημίας και στα μέτρα στήριξης που ελήφθησαν από την πολιτεία για την αντιμετώπισή της. Ευχήθηκε δε, καλή θητεία στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο και το νέο Πρόεδρο και τόνισε ότι θα είναι στο πλευρό του για την καλή λειτουργία της Οργάνωσης, από τη νέα του θέση ως αντιπρόεδρος της ΕΔΟΑΟ και Πρόεδρος του ΣΕΟ.

Η Γενική Συνέλευση συμφώνησε ομόφωνα στο νέο κείμενο για τη δημιουργία του  Εθνικού Συμβουλίου του Οινοτουρισμού και στο marketing plan του ελληνικού κρασιού 2022-2025.

Η πλήρης σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου είναι η ακόλουθη:

 

ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΔΟΑΟ 2021 – 2023

 

ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΔΟΑΟ
1ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΚΩΣΤΑΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ)ΑΟΣ ΝΕΜΕΑΣ
2ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
3ΚΑΦΟΥΡΟΣ ΜΑΡΚΟΣΕ.Α.Σ. ΘΗΡΑΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
4ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ.Σ. ΚΟΡΩΠΙΟΥ
5ΣΚΟΥΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣΕΝΙΑΙΟΣ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ   ΣΥΝ/ΣΜΟΣ ΣΑΜΟΥ
6ΜΑΡΚΟΥ ΧΡΙΣΤΟΣΚΕΟΣΟΕ
7ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ)ΚΤΗΜΑ ΒΟΓΙΑΤΖΗ
8ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΙΡΗΑΜΠΕΛΩΝΕΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΙ
9ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣΚΤΗΜΑ ΚΥΡ ΓΙΑΝΝΗ
10ΑΛΕΞΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΑΛΕΞΑΚΗ
11ΙΩΑΝΝΟΥ ΣΩΤΗΡΗΣΚΑΤΩΓΙ ΑΒΕΡΩΦ
12ΚΑΡΑΤΣΑΛΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣΓΑΙΑ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΔΟΑΟ
1ΙΕΡΩΝΥΜΑΚΗΣ ΠΡΙΑΜΟΣΑ.Ε.Σ.  ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
2ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΑ.Σ. ΜΕΓΑΡΩΝ
3ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΟΣ – ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΚΟΣ Α.Σ. ΠΑΤΡΑΣ
4ΦΡΑΓΚΙΑΔΟΥΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣΑ.Ε.Σ ΠΕΖΩΝ  ΑΕ.
5ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΟΥΛΑΑΣΕΠ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ
6ΚΟΡΔΟΠΑΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΚΕΟΣΟΕ
7ΚΑΝΕΛΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣΚΤΗΜΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ
8ΣΠΑΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΣΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΤΕΤΡΑΜΥΘΟΣ
9ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΝΙΚΟΣΚΤΗΜΑ ΜΟΥΣΩΝ
10ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΚΤΗΜΑ ΑΡΓΑΤΙΑ
11ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣΚΤΗΜΑ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ
12ΤΣΑΓΚΟΥΡΝΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΛΛΑΡΙΑ ΟΙΝΩΝ – ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών.