Ελαιοδεντρα Αιτωλοακαρνανία Αμφιλοχια

Καταστροφές στις καλλιέργειες και το ζωικό κεφάλαιο στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου, το Αγρίνιο, τη Ναυπακτία και την Αμφιλοχία. Λόγω των εκτεταμένων βροχοπτώσεων έχουν δημιουργηθεί τεράστια προβλήματα και σε κατοικίες και καταστήματα αλλά και σε αγροτικές καλλιέργειες και κτηνοτροφικές μονάδες.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από επίκαιρη ερώτηση της Σοφίας Σακοράφα από το ΜέΡΑ 25 στη Βουλή προς τους συναρμόδιους υπουργούς Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκο και τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή υπάρχει επιπλέον τεράστιο πρόβλημα με τις κατολισθήσεις στην περιοχή του Αράκυνθου.

Όπως εξηγεί, οι αρμόδιοι της Αυτοδιοίκησης είχαν κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου προς την πολιτεία για τέτοια φαινόμενα από το 2017 αλλά προφανώς δεν εισακούστηκαν και ζητά να πληροφορηθεί τι θα γίνει με τα έργα στην Ιόνια οδό και ποιος θα προστατέψει τους πολίτες από τα έργα, τις αστοχίες και τις παραλείψεις.  Πάντως οι αγρότες φοβούνται ότι μόνοι τους θα πληρώσουν τη νύφη, αφού το καθεστώς αποζημιώσεων είναι ιλαροτραγικό και μέχρι στιγμής δεν έχει επιλυθεί.

 

 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών.