54543551

Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γ. Στύλιος, και ο Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Πολιτικής και Διεθνών Σχέσεων του ΥπΑΑΤ, κ. Κ. Μπαγινέτας μαζί με υπηρεσιακή αντιπροσωπεία, συναντήθηκαν σήμερα με την Υπουργό Γεωργίας και Υδάτινων Πόρων της Περιφέρειας του Ιρακινού Κουρδιστάν, κα Begard Talabani,  τον Υφυπουργό Εξωτερικών της Περιφέρειας του Ιρακινού Κουρδιστάν, κ. Daban Shadala  και υψηλόβαθμους Κούρδους αξιωματούχους.

Η σημερινή συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια της προηγηθείσας επίσκεψης του Πρωθυπουργού της Περιφέρειας του Ιρακινού Κουρδιστάν, κ. Masrour Masoud Barzani στην Αθήνα στις 11 Ιουνίου 2021, όπου με τον Έλληνα Πρωθυπουργό, κ. Κ. Μητσοτάκη συζητήθηκαν οι προοπτικές συνεργασίας που διανοίγονται με επίκεντρο τον οικονομικό και πολιτιστικό τομέα.

Στο πλαίσιο της σημερινής συνάντησης συζητήθηκαν οι δυνατότητες περαιτέρω συνεργασίας με την Περιφέρεια του Ιρακινού Κουρδιστάν, στο πλαίσιο της αγροτικής διπλωματίας, με έμφαση στα ζητήματα εμπορίου και ανταλλαγής τεχνογνωσίας.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών.