ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ Α2 (4)

“Κάνουμε 18 μήνες για να πάρουμε ένα μηχάνημα, για να παραγγείλουμε κάτι. Δεκαοκτώ μήνες. Απαξιώνουμε ακόμη κι ένα ιατρικό μηχάνημα, που όταν το παίρνουμε αλλάζει η τεχνολογία”. Τα παραπάνω ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Ένωση Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ), Κώστας Αγοραστός μιλώντας στην Βουλή, με αφορμή το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης και χάνονται ανθρώπινες ζωές. Δεκαοκτώ μήνες λοιπόν για  να καταλάβει κι ο κόσμος πόσο δυσκίνητη είναι η ελληνική δημόσια διοίκηση. Ο πρόεδρος της ΕΝΠΕ είπε  ότι δίνει κάποιες μικρές ελευθερίες το συγκεκριμένο νομοσχέδιο, για να μπορεί να κάνει τη δουλειά της κι η αυτοδιοίκηση. Κατά τ΄ άλλα ευτυχώς στο Κοινοβούλιο έρχονται και φωνές, που υπενθυμίζουν ότι η άλλη η πραγματικότητα των υπουργείων κι άλλη της κανονικής ζωής, που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι πολίτες. Κοινώς μια γυναίκα κάνει να γεννήσει 9 μήνες. Η ελληνική δημόσια διοίκηση εγκυμονεί 18…

Α.ΣΤ.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών.